ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ και ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ: Σύγχρονες Τάσεις στην Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής - MedFood2012
- Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Τρούμπης Ανδρέας, Καθηγητής, Τμήμα Περιβάλλοντος
Δημητρακόπουλος Παναγιώτης, Αναπλ. Καθηγητής, Τμήμα Περιβάλλοντος
Ζούρος Νικόλαος, Αναπλ. Καθηγητής, Τμήμα Γεωγραφίας
Κόκκορης Γεώργιος, Επικ. Καθηγητής Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας
Καραντώνης Χαρ/πος, Επικ. Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής
Γιαγκίνης Κων/νος, Επικ. Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής
Γκιαούρης Ευστάθιος, Λέκτορας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής
Μακρής Δημήτριος, Λέκτορας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής
Βάσιος Γεώργιος, Λέκτορας επί θητεία, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής
- Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης, Τουρκία
Yumuk Volkan, Καθηγητής, Ιατρική Σχολή
- Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Λουλούδης Λεωνίδας, Καθηγητής, Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης
Τσακαλίδου Ευθυμία, Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
- Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Δημόπουλος Κωνσταντίνος, Καθηγητής, Τμήμα Χημείας
Θεοχάρης Σταμάτιος, Αναπλ. Καθηγητής, Ιατρική Σχολή
Μαντζουράνη Μαρίνα, Επικ. Καθηγήτρια, Ιατρική Σχολή
- Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αντωνοπούλου Σμαραγδή, Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής
Μπόσκου Γεώργιος, Επικ. Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής
- Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Τσελέπης Αλέξανδρος, Καθηγητής, Τμήμα Χημείας
Φώτσης Θεόδωρος, Καθηγητής, Ιατρική Σχολή
Κιόρτσης Δημήτριος, Καθηγητής, Ιατρική Σχολή
- Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Ευαγγελινού Χριστίνα, Αναπλ. Καθηγήτρια, ΤΕΦΑΑ Σερρών
Κοΐδου Ειρήνη, Επικ. Καθηγήτρια, ΤΕΦΑΑ Σερρών
- Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας
Αντωνιάδης Ιωάννης, Επικ. Καθηγητής, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
- Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών
Χύμης Αθανάσιος, Ερευνητής Γ’ Βαθμίδας
*Ο κατάλογος των προσκεκλημένων εισηγητών θα οριστικοποιηθεί τις προσεχείς εβδομάδες