Mediterranean Foods: Nutritional Benefits and Values - MedFood2017
SCHOOL OF THE ENVIRONMENT - Department of Food Science and Nutrition
25 Jun 2017 to 30 Jun 2017
Lemnos
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
- Νικόλαος Καβαντζάς, Καθηγητής, Ιατρική Σχολή
- Άννα Τσαντίλη‐Κακουλίδου, Ομότιμη Καθηγήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
- Βασίλειος Δημόπουλος, Καθηγητής, Τμήμα Φαρμακευτικής
- Ελένη Ποντίκη, Ερευνήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
- Χρήστος Κοντογιώργης, Λέκτορας, Τμήμα Ιατρικής
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών
- Ρωξάνη Τέντα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής
- Βασίλειος Δέτσης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών
- Φώτης Τσοπέλας, Λέκτορας, Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
- Γεώργιος Βλάχος, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Manchester Metropolitan University
- Despoina Filiou, Senior Lecturer, Department of Management, Business School
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
- Ανδρέας Τρούμπης, Καθηγητής, Τμήμα Περιβάλλοντος
- Θεοδώρα Πετανίδου, Καθηγήτρια, Τμήμα Γεωγραφίας
- Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Περιβάλλοντος
- Ευστάθιος Γκιαούρης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
- Κωνσταντίνος Γιαγκίνης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
- Κωνσταντίνα Νασοπούλου, Λέκτορας (βάση ΠΔ407/80), Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
- Γεώργιος Βάσιος, Λέκτορας (βάση ΠΔ407/80), Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
- Μαρία Χατζηαντωνίου, PhD, Ε.ΔΙ.Π., Τμήμα Περιβάλλοντος
- Μαρία Μαντζώρου, MSc, Υποψήφια Διδάκτορας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
- Ελένη Παυλίδου, MSc, Υποψήφια Διδάκτορας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
- Χριστίνα Τρύφωνος, MSc, Υποψήφια Διδάκτορας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
- Αριστείδης Φασούλας, MSc, Υποψήφιος Διδάκτορας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
- Χριστίνα Σακαλή, MSc, Υποψήφιος Διδάκτορας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
- Ιωάννης Ζευγώλης, MSc, Υποψήφιος Διδάκτορας, Τμήμα Περιβάλλοντος
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας
- Ιωάννης Αντωνιάδης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Ερευνητές
- Ειρήνη-Χρυσοβαλάντου Βότση, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc, Επιστημονική συνεργάτης medNutrition
*Ο κατάλογος των προσκεκλημένων εισηγητών θα οριστικοποιηθεί τις προσεχείς εβδομάδες