Mediterranean Foods: Nutritional Benefits and Values - MedFood2017

SCHOOL OF THE ENVIRONMENT - Department of Food Science and Nutrition
25 Jun 2017 to 30 Jun 2017
Lemnos

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

  • Ρωξάνη Τέντα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής
  • Βασίλειος Δέτσης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

  • Γεώργιος Βλάχος, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης

Manchester Metropolitan University

  • Despoina Filiou, Senior Lecturer, Department of Management, Business School

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας

Ερευνητές

  • Ειρήνη-Χρυσοβαλάντου Βότση, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc, Επιστημονική συνεργάτης medNutrition

 

*Ο κατάλογος των προσκεκλημένων εισηγητών θα οριστικοποιηθεί τις προσεχείς εβδομάδες