Mediterranean Foods: Nutritional Benefits and Values - MedFood2017

SCHOOL OF THE ENVIRONMENT - Department of Food Science and Nutrition
25 Jun 2017 to 30 Jun 2017
Lemnos

 

Οργανωτική Επιτροπή

  • Κωνσταντίνος Γιαγκίνης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (Επιστ. Υπεύθυνος)
  • Γεώργιος Βάσιος, Λέκτορας (επί συμβάσει), Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

 

Γραμματεία

  • Ιωάννης Ζευγώλης, Υποψήφιος Διδάκτορας, Τμήμα Περιβάλλοντος

Υποστήριξη

  • Κωνσταντίνος Γκαλογιάννης, PhD, Τμήμα Περιβάλλοντος
  • Ιωάννης Γιαγκίνης, BSc, Μεταπτυχιακός Φοιτητής

 

    

    

Φωτογραφίες: Π.Γ. Δημητρακόπουλος