Mediterranean Foods: Nutritional Benefits and Values - MedFood2017
SCHOOL OF THE ENVIRONMENT - Department of Food Science and Nutrition
25 Jun 2017 to 30 Jun 2017
Lemnos
Οργανωτική Επιτροπή
- Κωνσταντίνος Γιαγκίνης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (Επιστ. Υπεύθυνος)
- Γεώργιος Βάσιος, Λέκτορας (επί συμβάσει), Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Γραμματεία
- Ιωάννης Ζευγώλης, Υποψήφιος Διδάκτορας, Τμήμα Περιβάλλοντος
Υποστήριξη
- Κωνσταντίνος Γκαλογιάννης, PhD, Τμήμα Περιβάλλοντος
- Ιωάννης Γιαγκίνης, BSc, Μεταπτυχιακός Φοιτητής
Φωτογραφίες: Π.Γ. Δημητρακόπουλος