Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους - MedFood2017
ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
25 Ιουν 2017 έως 30 Ιουν 2017
Λήμνος
Οργανωτική Επιτροπή
- Κωνσταντίνος Γιαγκίνης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (Επιστ. Υπεύθυνος)
- Γεώργιος Βάσιος, Λέκτορας (επί συμβάσει), Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Γραμματεία
- Ιωάννης Ζευγώλης, Υποψήφιος Διδάκτορας, Τμήμα Περιβάλλοντος
Υποστήριξη
- Κωνσταντίνος Γκαλογιάννης, PhD, Τμήμα Περιβάλλοντος
- Ιωάννης Γιαγκίνης, BSc, Μεταπτυχιακός Φοιτητής
Φωτογραφίες: Π.Γ. Δημητρακόπουλος