Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους - MedFood2017

ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
25 Ιουν 2017 έως 30 Ιουν 2017
Λήμνος

Χορηγός Επικοινωνίας


medNutrition

 


Χορηγοί


Χρυσάφη

Παραδοσιακά Προϊόντα Λήμνου. Αναβίωση παραδοσιακών συνταγών αξιοποιώντας τις μοναδικές πρώτες ύλες της Λημνίας γης: το πρόβειο και αιγείο γάλα, το αλεύρι από την ποικιλία 'μαυραγάνι', τα ντόπια αυγά.

 


Κτήμα Χατζηγεωργίου

Τοπικό Οινοποιείο στο Καρπάσι Λήμνου. Ενσωματώνοντας την παράδοση της ποιότητας και την τέχνη μιας σπάνιας διαχρονικής δημιουργίας, η οικογένεια Χατζηγεωργίου οινοποιεί, παλαιώνει και εμφιαλώνει, αυστηρά μόνο, κρασιά υψηλής ποιότητας.

 


Archontiko, Boutique Hotel

Παραδοσιακός και κομψός ξενώνας, με φιλόξενους χώρους και προσεγμένη και όμορφη διακόσμηση. Στο κέντρο της Μύρινας, μπροστά στο επιβλητικό κάστρο και μόλις 50 μέτρα από τις παραλίες.

 


Villa Victoria

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια στην παραλία του Πλατύ Λήμνου, χτισμένα με πέτρα και Λημνιακό ξύλο, μεράκι και αγάπη. Μόλις 2 χλμ από την κοσμοπολίτικη Μύρινα, 500 μ από το ομώνυμο γραφικό χωριό και ακριβώς δίπλα στο κύμα!

 


Πατσαρίσος - Myrina Cars

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων. Λιμάνι Μύρινας, Λήμνος, τηλ: 22540 025881

 


NFCenter

Κέντρο Υγιεινής Διατροφής (Nutrition Food Center) - Άννα Σακαλή, Αθήνα. Προώθηση τροφίμων με ευεργετικά συστατικά μέσα από δράσεις ανάπτυξης ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής.

 


Ayia Cion

High quality handmade local products (organic extra virgin olive oil, organic oregano, sour cherry marmalade). Introduce around the globe the galore of nature in Agiasos, Lesvos.