Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους - MedFood2017

ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
25 Ιουν 2017 έως 30 Ιουν 2017
Λήμνος

Χώρος Διεξαγωγής

Το Θερινό Σχολείο θα διεξαχθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο κέντρο της Μύρινας στο νησί της Λήμνου.

Μετάβαση

Το λιμάνι της Λήμνου στη Μύρινα συνδέεται με το Νομό Αττικής με πέντε δρομολόγια την εβδομάδα, από και προς το Λαύριο και τον Πειραιά. Το νησί συνδέεται, επίσης, με τη Βόρεια Ελλάδα μέσω Καβάλας, καθώς επίσης και με άλλα νησιά του Αιγαίου, τη Μυτιλήνη, τη Χίο και τον Άγιο Ευστράτιο.

Η Λήμνος διαθέτει το διεθνές αεροδρόμιο Ήφαιστος με το μεγαλύτερο αεροδιάδρομο στην Ελλάδα και ένα από τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του Αιγαίου. Τους καλοκαιρινούς μήνες τα δρομολόγια από και προς την Αθήνα είναι τουλάχιστον τρία την ημέρα. Η διάρκεια τη πτήσης, ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, είναι 30-45 λεπτά. Η Λήμνος συνδέεται, επίσης, αεροπορικά με τη Θεσσαλονίκη 5 φορές την εβδομάδα, με τη Μυτιλήνη 5 φορές την εβδομάδα και 2 φορές την εβδομάδα με τη Χίο, τη Σάμο και τη Ρόδο.

Διαμονή

Η οργανωτική επιτροπή ενημερώνει τους συμμετέχοντες ότι έχει διασφαλίσει πολύ οικονομικό πακέτο προσφοράς από τοπικό ξενοδοχείο. Οι ειδικές τιμές προς τους συμμετέχοντες ανά διανυκτέρευση είναι 15 ευρώ το μονόκλινο

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Θερινό Σχολείο στο email: MedFood2017@aegean.gr