Διατροφή και Βιοποικιλότητα ως εργαλεία του Ευ Ζην - NuBioEYZHN2015
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Νικόλαος Καβαντζάς, Καθηγητής, Ιατρική Σχολή
Γεώργιος Αλεβιζόπουλος, Καθηγητής, Τμήμα Νοσηλευτικής
Άννα Τσαντίλη-Κακουλίδου, Καθηγήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής
Σταμάτιος Θεοχάρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Ιατρική Σχολή
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Δημήτριος Κιόρτσης, Καθηγητής, Ιατρική Σχολή
Δηκοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Χρήστος Κοντογιώργης, Λέκτορας, Τμήμα Ιατρικής
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Γεώργιος Βλάχος, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
University of Sheffield
Δημήτριος Μπάλλας, Senior Lecturer, Department of Geography
Manchester Metropolitan University
Δέσποινα Φίλιου, Senior Lecturer, Business School
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας
Ιωάννης Αντωνιάδης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Ελένη Ποντίκη, Ερευνήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής
Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Χρήστος Συριόπουλος, Εκπρόσωπος Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΑνδρέαςΤρούμπης, Καθηγητής, Τμήμα Περιβάλλοντος
Θεοδώρα Πετανίδου, Καθηγήτρια, Τμήμα Γεωγραφίας
Φαίδων Κυριακίδης, Καθηγητής, Τμήμα Γεωγραφίας
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Περιβάλλοντος
Κωνσταντίνος Γιαγκίνης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Γεώργιος Βάσιος, Διδάσκοντας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής