Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους - MedFood2017

ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
25 Ιουν 2017 έως 30 Ιουν 2017
Λήμνος

 

Οργανωτική Επιτροπή

  • Κωνσταντίνος Γιαγκίνης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (Επιστ. Υπεύθυνος)
  • Γεώργιος Βάσιος, Λέκτορας (επί συμβάσει), Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

 

Γραμματεία

  • Ιωάννης Ζευγώλης, Υποψήφιος Διδάκτορας, Τμήμα Περιβάλλοντος

Υποστήριξη

  • Κωνσταντίνος Γκαλογιάννης, PhD, Τμήμα Περιβάλλοντος
  • Ιωάννης Γιαγκίνης, BSc, Μεταπτυχιακός Φοιτητής

 

    

    

Φωτογραφίες: Π.Γ. Δημητρακόπουλος